31-10-06

Het Dreamteam

Zondag 29 okt. '06: het onverwachte is een feit. Ik heb me nu officieel ingeschreven voor het Dreamteam! Iedereen zal me wel gek verklaren maar toch kan ik het niet laten. Zelfs manlief heb ik verbaasd!  Het zou zowel voor mezelf als voor de coaches een ongelooflijke uitdaging zijn om mij op zo'n korte tijd klaar te krijgen voor de marathon van Rotterdam. Alleen zou ik het niet aan kunnen, maar onder deskundige begeleiding zie ik het wel zitten. Christophe heeft zich eveneens ingeschreven voor het Dreamteam, net als vorig jaar. Zie het maar als wat competitie tussen ons, met het enige verschil dat hij al een marathon gelopen heeft en ik bijna 5 km (!!!!) kan lopen. 't Zou natuurlijk heeeel leuk zijn mochten we beiden geselecteerd worden (we mogen toch ook eens dromen hé...). Iedere aflevering van Marathon op Canvas zondagavond zit ik op het puntje van mijn zetel. Ongelooflijk welke prestaties die mensen neerzetten en telkens denk ik "dat zou ik toch ook moeten kunnen, dit wil ik ook!". Vandaar mijn inschrijving voor het Dreamteam... de motivatie is er, de gedrevenheid ook, nu nog het lichaam in conditie krijgen!

13:57 Gepost door Muriel in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dreamteam 2007 We duimen voor jullie kandidaturen voor het dreamteam 2007.
Vorig jaar had ik zogezegd ook weinig kans en plots was ik uitverkoren uit meer dan 1000 kandidaten om het (loop)avontuur van mijn leven te beleven.
Wie niet waagt, blijft ...
Veel sukses !

Gepost door: frank spencer | 31-10-06

Hallo Leuk dat je ook een blogje gestart bent. Volgend jaar zal ik ook mijn kans wagen en Qmij inschrijven voor het Dreamteam. Dit jaar maak ik toch geen kans doordat Frank er verleden jaar bij was.

Gepost door: betty spencer | 31-10-06

duimen! leuk dat jullie je hebben ingeschreven. Ik heb dat trouwens ook gedaan. Wie weet worden we wel alledrie uitverkozen, zou wel grappig zijn!! succes!

Gepost door: Ruthje | 31-10-06

De commentaren zijn gesloten.