14-11-06

Partnerloopje

Maandag 13/11/2006 - 5km - 35'48''

Gisteren had ik een dagje verlof, dus heb ik met Christophe onze dochter naar de turntraining in Lauwe gebracht, zodat we samen konden gaan lopen op de piste in Wevelgem. 't Was de eerste keer dat ik daar liep en de zachte ondergrond deed deugd aan mijn knieën. Gelukkig waren we met z'n tweeën, want zo steeds hetzelfde toertje lopen is toch wel saai. Ik voelde me fit en dus besloot ik gewoon te proberen om 5km aan één stuk te lopen en dat is me gelukt. Christophe heeft netjes mijn tempo gevolgd en voor coach gespeeld. Mijn ademhaling was ok, mijn loopstijl ook, behalve dat ik mijn armen te veel kruis. Tijdens de 7e ronde kreeg ik wat steken in de zij en in de schouder, dus heb ik de volgende ronde iets trager gelopen en dat had meteen zijn effect. Ook dank zij de educatieve uitleg van Christophe over het kweken van beukenbomen kwam ik er weer bovenop. Ja ja, we spreken over de meest bizarre onderwerpen tijdens onze loopjes. De laatste ronde heb ik dan het tempo van Christophe gevolgd, dat hij gelopen heeft tijdens zijn marathon in Brussel, met nog een extra sprintje in de laatste honderd meter. 't Was tof en fijn om zo samen te gaan lopen en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

21:10 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Beuken examen Moet je het kweken van beuken ook kennen tijdens je 5k test ?
Lijkt me eeningewikkelde loopclub.
Proficiat met je eerste 5K
Op naar Brussel

Gepost door: Byrntie | 14-11-06

Liefde is... samen rondjes lopen en ondertussen ook nog meerdere boompjes opzetten. Het is steeds genieten als je met je geliefde loopt.

Gepost door: Sven | 15-11-06

Gezellig samen. Het was inderdaad leuk, dat vond ik ook. De volgende keer vertel ik iets over de paringsdans van de groene bosklapper. Of misschien over het kweken van mestpieren. Ben ik toch van plan. Maar samen lopen gaan we zeker nog doen. En zo zal je die 20 km door Brussel zeker halen.

Gepost door: Christophe | 15-11-06

Wie zei dat vrouwen zoveel kunnen sjouwelen? Tegen de tijd dat je een marathon loopt, ben je een volleerde boswachter.
Nog veel plezier samen tussen de beukenootjes.

Gepost door: Christine | 15-11-06

De commentaren zijn gesloten.