26-11-06

Intervaltraining Lauwe

Lauwe - 33' intervaltraining

Met lood in de benen en nog doodop ben ik deze ochtend uit bed gekropen. Ik had absoluut geen zin in een training, maar aangezien ik Phoebe (mijn dochtertje) toch naar de turntraining in Lauwe moest brengen, kon ik evengoed nog eens meelopen met de start to rungroep. En gelukkig maar, want 't was een fantastische training. Eerst 1 rondje van 1,2km in groep lopen en nadien 3 x 2 heuveltjes in snel tempo oplopen en de rest van het rondje rustig herstellend lopen. Vele medelopers vonden dit niet echt leuk, maar ik heb hier echt van genoten: die korte sprintjes en er telkens alles uithalen echt de max. Volgende zondag om 9u worden we in Lauwe verwacht voor onze start to run 5km test. Supporters zijn welkom en dus komt Christophe meelopen als pacer, zodat ik onder die 30' kan lopen. Lief hé. Ik heb ondertussen ook al eens uitgekeken naar een eerste wedstrijd: die 5km in Brussel lijkt me wel leuk, maar zo'n afstand rijden voor een half uurtje lopen vind ik toch iets te veel van het goeie. De kerstcorrida in Deerlijk zie ik wel zitten, als het weer wat mee zit in ieder geval...

17:04 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Gebeten Eindelijk. Je hebt ook ingezien dat lopen meer is dan van punt a naar punt b rennen. Nu je ook zo gebeten bent door het loopvirus kunnen we samen nog leuke trainingen en wedstrijden verwachten. Leuk om te beseffen dat je op een waardige manier kunt verder leven, want stel je voor dat ik een loper blijf in hart en nieren terwijl jij voor de stoof zit te kantklossen of iets dergelijks. Saaie boel hé. En volgende week zal ik je zeker als pacer van dienst zijn. Jij haalt die 30 minuten.

Gepost door: Christophe | 26-11-06

Ga ervoor Tof dat je kan rekenen op je lieve pacer. Dan zal het zeker lukken. Veel succes!

Gepost door: Christine | 26-11-06

5 km Een aantel dagen geleden schreef je op m'n blog dat die eerste 5 km een zalig gevoel geeft. Nu kan ik dat beamen, maar tijdens de laatste honderde meters tijdens de loop was ik daar niet zo zeker van. Ik zag sterretjes. Hoofdreden is natuurlijk dat ik nog niet ver genoeg stond in mijn opbouw onder begelieding van Evy. Dus vanaf morgen ga ik rustig verder bouwen naar de 5 km (natuurlijk wel leuk om te weten dat ik het kan). Onder die 30 min zal ik nog niet komen vrees ik... Nog veel succes! We komen mekaar wel eens ergens tegen.

Gepost door: Homer | 26-11-06

5 km Veel succes zondag voor je 5 km. Die 30 minuten zal je wel halen .. en, het is wel de moeite in Brussel lopen .. vooral de sfeer ..

Gepost door: Edith | 26-11-06

5k virus Je hebt de 5km virus goed te pakken : "waar kan ik overal een 5km wedstrijd lopen ?"
Veel succes zondag met je proefje.
De kerstcorrida schijnt alleszins leuk te zijn, zeker met die gluh-whein
Tot dan

Gepost door: Byrntie | 26-11-06

goed gedaan je doet het goed hoor. je hebt natuurlijk een groot voorbeeld bij jou en motoveerd je wel. In Brussel lopen is zeker de moeite, maar er desnoods een daguistapje van hé. Lopen, daar moet je ook van genieten, een beetje een vorm van toerisme........

Gepost door: Geert Van Moer | 27-11-06

Kijk eens aan!. Je gaat onwijs lekker en die 5 km onder de 30" gaat lukken.
Leuke weblog om te volgen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 28-11-06

De commentaren zijn gesloten.