25-12-06

8km!!

Zondag 24/12/2006: Leie Menen - 8km - 52'49''

Phoebe moest pas om 10u gaan turnen in Lauwe vandaag en dat extra uurtje slaap was voor het hele gezin meer dan welkom. Vermits het kerstavond was hoefde Christophe 's middags niet te koken en kon hij dus mee gaan lopen met mij. Volgens mijn trainingsschema moest ik eigenlijk maar 45' lopen, maar mijn personal coach vond een nieuw doel van 8km wel een goede uitdaging voor mij. Na een goede opwarming vertrokken we dan maar samen langs de Leie. 't Was er heerlijk rustig met slechts af en toe een paar fietsers en lopers en voor de rest enkel de vogels in de lucht. Op de heenweg was het wel behoorlijk fris want er stond een koud briesje die mijn oren bijna liet bevriezen. Gelukkig was daar op de terugweg niets meer van te voelen, behalve dan een koud achterwerk. Mijn haas volgde netjes mijn tempo zodat we gemiddeld zo'n 9km/uur liepen. Onze gebruikelijke gesprekjes over de koetjes en de kalfjes en soms ook over ernstige dingen zorgden ervoor dat we al snel op de terugweg waren. De test om mijn maximale hartslag te bepalen in de laatste kilometer was echter geen goed idee, want meer dan een fikse sprint is er niet van gekomen. Ach, dat testloopje zet ik volgende week wel ergens in mijn programma. In ieder geval ben ik super blij dat ik 8km heb kunnen uitlopen, weer een mijlpaal bereikt! Ik wens jullie allen een zalig kerstfeest toe!!!

10:04 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

The best has yet to come De zoveelste mijlpaal van velen die nog zullen volgen op loopgebied ! Proficiat met hetgeen je nu reeds bereikt hebt en wat je nog zal bereiken

Gepost door: Steven Trimmer | 25-12-06

snel nog maar net uw 5km brevet gehaald en reeds een 8km in de benen , die 10km zal vlug gehaald worden , dan nog de snelheid ietske trainen en ge gaat een super 2007 tegemoet .

Gepost door: roadrunnerke | 25-12-06

Overdaad... Wat een prestatie. Het uitgebreide kerstdinner bij mijn ouders gisterenavond hield me vandaag tot 10 h in mijn bed (das ook een eeuwigheid geleden). Van lopen kwam niks meer in huis... Misschien vanavond?

Gepost door: Homer | 25-12-06

Een loophaasje Dat is niet meer ver af van de 10km. Maar zo'n loophaas is die gemakkelijk te onderhouden? Geef je die duracelbatterijtjes?
Prettige feestdagen voor heel je familie en je haasje natuurlijk!

Gepost door: Christine | 25-12-06

wow! je gaat snel vooruit Muriel, voor je 't weet zit je aan 10km! Proficiat met deze nieuwe mijlpaal!! En geniet nog van je kerst!

Gepost door: Ruthje | 25-12-06

succes ik wens je veel succes in je streven naar het lopen van je marathon

Gepost door: Koen | 29-12-06

De commentaren zijn gesloten.