27-01-07

Loopweekje

Zondag 21/01/07 - Leie Menen: 60' - 8km - gemH 156
Donderdag 25/01/07 - Blaarmeersen Gent: 50' in afwisselend tempo - ong 7km
Zaterdag 27/01/07 - Blaarmeersen Gent: 40' interval - 5,4km - gemH 159 - gem. speed 8,1

De afgelopen week was superdruk op het werk en thuis, maar door wat gepuzzel heb ik toch de kans gekregen om te gaan lopen. Het aanvullen van mijn blogje kwam echter onderaan mijn to do lijstje terecht...
Donderdagavond na een marathonvergadering in Gent ben ik nog vlug naar de Blaarmeersen gereden om daar een loopje van 50' te doen. Weliswaar bij -1°C maar na 10' lopen voelde ik daar niets meer van. Een aantal mensen (lees niet-lopers) verklaren me bijna voor gek om in dit weer en op zo'n laat uur nog buiten te sporten, maar jullie begrijpen dat wel hé. Het fantastische gevoel dat je achteraf krijgt, weegt helemaal niet op tegen een uurtje vroeger in de zetel voor de buis te kunnen hangen.
Vandaag moest Phoebe opnieuw in Gent gaan turnen en kon ik dus terug van de trimpiste rond de Blaarmeersen genieten voor een intervaltraining. Ben vertrokken met een zonnetje, tussendoor een fikse regenbui over mij gekregen om terug te eindigen in de warme zonnestralen. Amaai wat is intervaltraining lastig! Ik wou me eerst baseren op mijn hartslag, maar die kreeg ik niet vlug genoeg naar beneden. Dan maar geconcentreerd op mijn snelheid. En eerlijk gezegd ik was blij dat die 40' voorbij waren...
Nog 2 weekjes oefenen en dan kan ik testen of ik een loopje van 10km haal.

18:08 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Al een marathon? Waw, al een marathon gedaan? Dan wel een vergadering, maar goed... :-) Knappe loopweek, die 10km test wordt een fluitje van een cent.

Gepost door: Julie | 27-01-07

Ik zie (lees) je inzet, ben er bijna zeker van dat je een goed PR zult hebben op die 10 km ! Je gaat toch goed vooruit hoor ! Succes !

Gepost door: jogginggirl | 27-01-07

10 km Ik ben absoluut geen loopspecialist! Maar ik weet wel dat die 10 km voor jou zeker een lachtertje zijn!!

Gepost door: Homer | 27-01-07

De commentaren zijn gesloten.