11-02-07

Coach

Na het lezen van al jullie goede reacties op de schema's van coach Mario, ben ook ik bij hem te rade gegaan, want die hartslag van mij ging echt alle kanten uit (behalve dan naar beneden). En gelukkig voor mij kwam hij al direct met goede raad en een loopschema af (nogmaals thanks Mario)! En neen, ik hoor het jullie al vragen: heb je Christophe dan buiten gegooid? Nee, nee, nee, hij mag nog steeds samen met mij gaan lopen (als hij zich aan mijn tempo houdt) en zelfs grapjes blijven maken! Ik vind dat hij trouwens over heel veel teamspirit beschikt: samen uit, samen thuis ziek in bed...

De griepvirus vloeit geleidelijk aan uit mijn lichaam (leve de verse fruitsapjes en yoghurts) en de kriebel om te gaan lopen begint weer op te borrelen. Ik heb helaas wel nog last van koude rillingen, een beetje snotneus en nog een diepe hoest, dus met die rotregen van deze morgen zag ik het echt niet zitten om mijn eerste looptraining al buiten te doen. Ik besloot dan maar om heeeel rustig van start te gaan en mijn lichaam even uit te testen in een fitnesscentrum. Na 15' opwarmen op de fiets, een half uurtje gelopen op de loopband, met 1' wandelen ertussen. Het eerste kwartier was een ramp, pijnlijke spieren en ik kwam maar niet in tempo. Het tweede gedeelte ging echter veel beter, maar amaai wat heeft die griep mij verzwakt! Het lijkt wel of ik een maand niet gelopen heb!! De rest van de dag dan maar rustig aan gedaan, wat gelezen en met Phoebe spelletjes gespeeld. Volgende week start ik vol goede moed met het schema van Mario en let maar op die hartslag krijgen we wel naar beneden.

17:58 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

coach een goeie keuze hoor Muriel, met die schema's van Mario verveel je je geen seconde, lekker afwisselende trainingen en je hartslag zal zeker zakken!

Gepost door: Ruthje | 11-02-07

bedankt bedankt voor de verjaardagswensen . Nog een klein dingetje in verband met het schema . Probeer af te wisselen met de ondergrond. zowel op de straat als op zand wegen lopen . Niet altijd het zelfde . De loopband is een zeeer goed alternatief om bij zeer slecht weer , en nu met je bijna genezen ziekte , te lopen . Maar op eenn loopband neem je een andere loophouding aan , met je voeten en kan door daar langdurig op te lopen , ook kwetsuren veroorzaken . Maar van dit af en toe te doen zal dat zeker niet het geval zijn . ge zijt goe bezig , doe zo voort.

Gepost door: mario | 11-02-07

Welcome back... Goed dat je (bijna) van je beestjes verlost bent! Veel succes met het schema van "Master Mario"!

Gepost door: Homer | 11-02-07

Griep je hoort het overal. Ons Jolien heeft het ook gehad maar tot nu toe heeft de rest weerstaan aan de ziektekiemen.
Nog een aanhanger van coach Mario. Ik moet toch gaan geloven dat het een wonderboy is. Ben benieuwd naar je vooruitgang!

Gepost door: Smurfineke | 11-02-07

hopelijk.. nu volledig uitgeziekt !
Forceer je nu de eerste trainingen niet hé, en geniet van je schema van Mario - als mijn algemene conditie ook beter is, ga ik ook proberen er eentje te volgen.
Maar das nog niet voor nu direct..
Tot schrijfs, en loop ze nog !

Gepost door: Steven | 14-02-07

Geen spijt Daar ga je geen spijt van hebben, Mario zijn schema's zijn echt super. En als je dan nog de aanmoedigingen van Christophe erbij hebt, steek je ons binnenkort allemaal voorbij!

Gepost door: Julie | 17-02-07

De commentaren zijn gesloten.