24-02-07

Regen

Donderdag 22/02/2007: Leie Menen - wisselloop 8km - 55'41'' - maxH 177 - avgH 164 - avgspeed 8,6
Zaterdag 24/02/2007: Atletiekpiste Menen - versnellingen - 6,8km - 54'49'' - avgH 142

Vandaag stond mijn eerste intervaltraining van Mario op het programma en ik was toch wel nieuwsgierig hoe het zou verlopen. Tijdens de rustmeters moest ik proberen om mijn hartslag naar 110 te laten zakken en dus was ik na mijn loopjes telkens gedwongen om te gaan stappen en dan nog kreeg ik mijn hartje niet lager dan 117. Gelukkig was er buiten Christophe niemand anders op de piste aanwezig, zodat ik me niet hoefde te schamen voor de wandelperiodes. De intervaltraining was trouwens behoorlijk lastig, zeker met die regenbuien die we om het kwartier over ons heen kregen. Ik was gewoon doorweekt en had het ijskoud! Wat verlangde ik naar een warm badje, maar we moesten eerst nog terug naar huis rijden en dochterlief ophalen na de turnles. Ach, een lekkere banaan heeft me gelukkig weer de nodige energie gegeven en de warme kop soep thuis bracht me weer helemaal op temperatuur. Morgen staat een duurloopke in Gent op het programma, hopelijk zonder regen deze keer!

19:19 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

wandelen daar hoef je je niet voor te schamen hoor, dat je wandelt tijdens je intervallen,'t is de normaalste zaak ter wereld. Bij mij zakt mijn hartslag ook maar zelden tot 110, ben altijd al blij dat ie tot een 115 zakt, wat toch al een 50-tal slagen lager is dan tijdens de interval, dus toch al iets hé. Nog veel succes ermee!

Gepost door: Ruthje | 24-02-07

lastig De hatslag laten stijgen is inderdaad veel makkelijker dan hem terug naar beneden te krijgen. Bij mij is stappen ook de enige oplossing!

Gepost door: Homer | 24-02-07

regen vervelend he die regen, straks loop ik hier in rotterdam de bruggenloop en t is ook aan het regenen nu.... veel plezier met je duurloop in mijn thuisstad, gent is toch mooi he! wij verhuizen volgend jaar terug naar gent!

Gepost door: julie | 25-02-07

interval Zo'n interval training kan knap lastig zijn, dat wandelen tussendoor kan dan ook geen kwaad hé. je moet zelf doen waar jij je het beste bij voelt.
Succes met je duurloopje in Gent. Kom ook gerust eens langs op mijn blogske.

Gepost door: Geert | 25-02-07

door 'weer en wind' kh vandaag gebeld met Sabine H 'de weermadame' en speciaal voor je duurloopje heb ik de zon besteld 'boven gent' dus ... laat je maar gaan sucses !

Gepost door: katrien r | 25-02-07

Nooit beschaamd zijn. Je bent volop aan het opbouwen. Denk dan maar eens aan al die mensen die hun zetel niet uitkomen.

Gepost door: Smurfineke | 25-02-07

Fijn dat je ... back in business bent :-)
Intervaltraining zal best zwaar zijn, ik waag er me nog altijd niet echt aan, houd het nog altijd bij afwisselend langere/kortere duurloopjes.
Verzorg je verder ook goed, zeker je knie.. ik denk dat die extra belast wordt als je zo op snelheid traint op piste. Nu ja, geniet in elk gavl maar weer van het lopen én tot schrijfs,

Gepost door: Steven | 26-02-07

duurloopje met Frank D Oeps, dacht dat het ging lukken met Sabineke, dan maar vandaag met de Frank proberen je duurloopje af te maken he we duimen ... grtjes

Gepost door: katrien r | 26-02-07

lastig hé ;-) Troost je... ik vind die intervallekes ook zo lastig ;-)
Mijn hartslag zakt nog wel onder de 110, maar dan wandel ik wel héél traag. (dat heb ik te danken aan mijn fietstraining dus !)

Deze week voorspelt niet veel soeps met dat weer... We zullen moeten tussen de druppels lopen.
Veel succes met je programma !!
Ik begin morgen aan week 2 !

Gepost door: Els | 26-02-07

Wandelen Niets van aan trekken, hoor. Hier op de Finse piste aan mijn achterdeur zie ik ook regelmatig mensen denken van 'wat een idioot is dat. Eerst komt hij voorbijgevlogen en dan moet hij wandelen.'

Gepost door: Harmsie | 26-02-07

Niks van aantrekken... enkele weken geleden was ik ook aan het lopen toen Evy Gruyaert (start-to-run) me zei dat het tijd was om te wandelen. Idioot, maar omwille van de voetballers in de buurt bleef ik verder lopen.

Gepost door: katrien | 26-02-07

De commentaren zijn gesloten.