27-02-07

Minder dan 3 maanden...

Maandag 26/02/2007 - Dergneau - 8km - 54'35'' - AvgH157 - avgspeed 8,79km/u

Aaaahhhh, ik kom net tot de vaststelling dat ik binnen MINDER dan 3 maanden de 20km door Brussel loop!!! Het zweet breekt me nu al uit en ik begin nog net niet te panikeren als ik nadenk of ik wel al die kilometers zal kunnen uitlopen. ZEN...ZEN.... Oké 't gaat alweer, ben weer de rust zelve en ik peper me in dat als ik mijn trainingsschema netjes volg ik de finish wel zal halen. Gisteren een duurloopke van 8km gedaan en 't was echt weer zalig lopen, geen last meer van die nagrieptoestanden en mijn hartslag bleef weer netjes tussen de 150 en 160 (afhankelijk van heuveltje af of op). De eerste 4 km leek ik wel te vliegen boven het asfalt en enkel in de laatste kilometer besloten de weergoden om toch nog een regenbuitje op me los te laten. De warme douchestralen achteraf waren dan ook meer dan welkom en de ratatouille van Christophe smaakte nog zo lekker.

12:16 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Niet panikeren Die 20 kilometer haal je moeiteloos. Succes nog!

Gepost door: Harmsie | 27-02-07

Brussel Nog drie maand goed trainen. Samen met je manlief en je coach ga jij in Brussel iedereen verbazen.
Wanneer jou eerste marathon? Die van mij wordt Berlijn in september en/of Eindhoven in oktober.
Alles hangt af van wanneer ik examens moet doen voor bevordering op het werk. Helaas ken ik die datum pas op 13 juni. Het examen valt tussen 20/08 en 09/11,ergens 1 dag hiertussen, maar dewelke?

Gepost door: Geert | 27-02-07

20 KM v Brussel Ben 1 keer gaan kijken naar de 20km van Brussel, toen Elastimam meeliep. Ik was toen absoluut geen loper. Toen leek het mij een onmogelijke prestatie. Nu ik wel beweeg, en wanneer ik terugdenk aan die over-enthousiaste massa van toen, denk ik wel dat het (ooit) doenbaar moet zijn. Lopers en supporters steunen mekaar... Voor jou moet het zeker haalbaar zijn! Zeg dat Homer het gezegd heeft!

Gepost door: Homer | 27-02-07

20 km Hei, ik zal ook mijn 'eerste keer' een 20 km lopen ! En ik vermoed dat we ongeveer aan dezelfde snelheid lopen, wie weet lopen we wel naast elkaar in Brussel ?(die rooie t shirt zou herkenbaar kunnen zijn)

Gepost door: jogginggirl | 27-02-07

Zeker en vast Dat ga je zeker en vast halen. Je bent heel goe bezig en op weg! Doe zo voort!

Gepost door: Carmen | 28-02-07

coach én manlief... zullen der wel voor zorgen dat je je doel bereikt ! Je bent immers goed bezig - vind ik toch. Geniet nog van je trainingen, en alvast véél succes met de verdere opbouw naar die 20 km.
Greets en tot schrijfs,

Gepost door: Steven | 01-03-07

20 TUURLIJK gaat je dat lukken, drie maanden is nog een zee van tijd, als je nu al 10 km kan lopen, kan je er tegen dan zeker 20 hoor!

Gepost door: Ruthje | 01-03-07

De commentaren zijn gesloten.