04-03-07

Door de wind...

Zaterdag 03/03/2007 - Leie Menen - duurloop 8km - 55'40'' - avgH157 - avgSpeed 8,6

Zondag 04/03/2007 - Leie Menen - lange versnellingen 8,33km - 57'45'' - avgH150 - avgSpeed 8,7

Nee ik heb dit weekend niet stilgezeten, maar ik heb gewoon nog de tijd niet gevonden om mijn blogje aan te vullen. Christophe zit in de tuin te snoeien en dochterlief is bij een vriendinnetje gaan spelen dus heb ik het exclusieve gebruiksrecht van de PC. Gisteren voormiddag heb ik de stormwind in Menen getrotseerd. Christophe had me gewaarschuwd dat dit een goede weerstandtraining zou zijn en gelijk had hij. De eerste 4 km moest ik opboksen tegen een keifelle wind waardoor mijn hartje het toch knap lastig had. Op de terugweg leek ik dan eerder te vliegen dan te lopen. Ondanks de storm toch een leuke training gehad. 's Avonds dan lekker gaan eten (en drinken) op een verjaardagsfeestje en dus ook laat in mijn bedje gedoken.
Vandaag stond een training van lange versnellingen op mijn planning, 4 x 1km aan 6' met telkens 5' rust tussen. Heb weer moeten wandelen om mijn hartslag naar 117 te krijgen, maar 't was zo'n mooi weer dat ik er echt van genoten heb. Na de looptraining nog 20' gaan zwemmen in Wevelgem, waar ik toch 20 baantjes gedaan heb. 's Middags was het Eetfestijn bij Phoebe op school en nu dan eindelijk terug thuis. Wat vliegt het weekend toch telkens weer als een razende voorbij! Mocht er iemand een toestel kennen om de tijd even stil te zetten, laat het mij weten.

17:42 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Tijd. Knap om ook nog eens 20 baantjes te gaan zwemmen, goed hoor.
En volgens mij gaat de tijd alleen stoppen of langzaam vooruit als je diep ongelukkig bent...en dat willen wij niet, toch?.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 04-03-07

goed hé Zo'n weerstandstraining ;-)
puffen en blazen en vechten tegen de wind...
maar je hebt er zo'n voldaan gevoel van toch ?

Om van helemaal niet sporten naar zo'n inspanning te raken... chapeau ! Er zijn veel mensen die jouw voorbeeld zouden mogen volgen ;-)

Go for it !

Gepost door: Els | 05-03-07

tegenwind goed gedaan ! en de tijd stoppen, dan hopelijk niet terwijl ik bij de tandarts zit !

Gepost door: jogginggirl | 05-03-07

intervallekes Leuk hé die intervallekes vooral die periodes dat je hartslag naar beneden moet, dan lijkt het precies weer op een start to runner en huppelen die andere lopers je weer voorbij. Maar ja, het schijnt wel te helpen...

Gepost door: Smurfineke | 05-03-07

nog altijd goed bezig... zie ik zo ! Proficiat én blijf vooral met volle teugen genieten van het sporten.
Groetjes en tot schrijfs,

Gepost door: Steven | 08-03-07

De commentaren zijn gesloten.