13-04-07

Friday 13th!!!

Vrijdag 13/04/2007 - duurloop 15,22km - 01:42:11 - AvgH162 - AvgSpeed 8,9

Vandaag in ieder geval geen ongeluksdag voor mij! Terwijl Christophe zich volop mentaal aan het voorbereiden is op zijn marathon in Rotterdam zondag, zit ik natuurlijk in volle training voor de 10miles in Antwerpen volgende week. Aangezien ik uiteraard het hele weekend mee naar Rotterdam ga om daar voor alle Belgskes te supporteren, zal er voor mij dit weekend geen looptraining in zitten. Vandaag dus maar mijn duurloopke van zondag gedaan. 'k Zal mij maar alvast verontschuldigen tegen mijn coach Mario (1000xxxxx sorryyy), want mijn gepland loopke van 13km is ietske uitgelopen tot 15km. 'k Weet dat het eigenlijk feitelijk niet mag, maaarrrr ik ben begon een beetje te panikeren dat ik die 10miles niet zou kunnen uitlopen zondag en dus, aangezien mijn hartslag toch al fameus hoog lag (al van bij de start) dacht ik, misschien eventjes testen of ik toch al 15km zou kunnen lopen. En zeg nu zelf met zo'n mooi weertje was het echt genieten, en ook wel wat puffen maar ik had gelukkig mijn drankje mee genomen. Deze ochtend nog vlug naar den Decathlon geweest om zo'n drankengordeltje te halen en dat is toch wel praktisch hoor. Enfin, de kilometerkes waren geen probleem, ook nu achteraf geen spierpijn, ik maak me enkel wat zorgen om die hoge hartslag. In ieder geval ben ik nu wel gerustgesteld dat ik die 10miles zal kunnen uitlopen.
Aan alle loperkes die dit weekend een wedstrijd lopen heeeel veeel succes, en aan alle andere loperkes veel loopplezier dit weekend en vergeet vooral niet voldoende te drinken (water hé!). Have fun!!!

20:55 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (3) | Tags: 10miles antwerp |  Facebook |

Commentaren

chef on a soif ... Gelukkig verstaan die Hollanders geen Frans... Kun je alle drank aan je eigen ventje geven ! Leegkopen die Albert Hein ! 't amusement !

Gepost door: jogginggirl | 14-04-07

Hopen laat ons hopen dat het voor de 10 mijl iets koeler zal zijn. Respect voor zij die in de temperatuur aan de marathon zijn begonnen.

Gepost door: Geert | 15-04-07

Knap hoor, die training ! Dat komt wel in orde daar in A'pen met die 10 Miles ! En die hogere HS zal ook wel mede aan het warmere weer te wijten zijn! Hopelijk is het volgende zondag voor jullie iets frisser dan gisteren... Loop ze nog, en verzorg je maar goed deze week én alvast veel succes,Muriel ! Groetjes,

Gepost door: Steven | 16-04-07

De commentaren zijn gesloten.