06-05-07

Laatste zonnestralen

Zondag 6 mei 2007 - wisselloop - 10,780km - 1:18:47 - AvgH150 - AvgSpeed 7.9
Dit weekend heb ik nog volop genoten van de laatste zonnestralen, alvorens de lang verwachte regenweek van start gaat. Mijn versnellingsloopje van gisteren heb ik helaas niet kunnen doen, maar vandaag stond ik wel klaar voor mijn wisselloop. De geplande 14km heb ik ietsje moeten inkorten, want aangezien de nood zo hoog was, heb ik mijn route ingekort,om eenmaal thuis vliegensvlug het kleine kamertje te kunnen opzoeken. Voor mannen is het altijd iets makkelijker hé, die hebben enkel een boompje nodig, maar voor ons vrouwen, amaai 't is vaak krampachtig verder lopen tot je een oplossing vindt. Vandaag ook voor de 2e keer gaan lopen met mijn drankbeugeltje, maar dat is weeral enorm tegengevallen. Ik krijg dat ding maar niet voldoende aangespannen zodat het rond mijn heupen blijft hangen en dus huppelt het binnen de kortste keren over mijn buik. Mocht iemand hier een wonderoplossing voor kennen, graag!

18:44 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Brussel is voor jou zeker een haalbare kaart!! Ik zal er ook zijn... als fotograaf... (vliegende reporter)

Gepost door: Homer | 06-05-07

Sukkelen Ik heb daar ook lang met gesukkeld. Hopelijk vind je snel hoe het aangenaam voor je loopt. Veel succes met de voorbereiding voor Brussel!

Gepost door: Carmen | 06-05-07

mooie training hoor, Muriel ! en blijkbaar heb jij ook zo af en toe een sanitair probleempje :-) Karine heeft daar ook regelmatig last van. Wat betreft die drankgordel...ook ik sukker daar mee, wat ik ook probeer dat ding gaat alle richtingen uit, is wreed lastig om comfortabel mee te blijven lopen.
Greets, en loop ze nog in de verdere voorbereiding op Bxl !

Gepost door: Steven | 07-05-07

oei ik hoop dat je toch een oplossing vindt voor die gordel tegen Brussel! Anders eens langs de loopwinkel gaan? succes nog hé!

Gepost door: Jess | 07-05-07

Van de drankgordel heb ik niet zoveel last, gewoon met klittenband vast zetten..Ik neem aan dat je kleine flesjes draagt en niet 1 grote achterop?.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 08-05-07

boompkes Ik help de natuur ook af en toe een beetje ... Achter een boompje, wat struikgewas en dan maar hopen dat er niet direct iemand voorbij komt:-) Een drankgordel moet je effectief wel wat gewoon worden. Bij mij draait de boel ook wel wat rond maar als je de flesjes gelijkmatig over de gordel verdeelt, valt het wel mee.

Gepost door: Smurfineke | 08-05-07

Helemaal klaar Weeral een knappe training, jij bent helemaal klaar voor Brussel. Spant jouw drankgordel wel genoeg aan? inderdaad de flesjes gelijkmatig verdelen. Ik heb persoonlijk geenprobleem met de gordel.

Gepost door: Julie | 08-05-07

prachtige training "alweer !" tga goed hé , da zal wa worden in Brussel , wat het gordeltje betreft ik heb ook zo een met 1 busje en het wipt heen & weer , maar Els heeft z'on marathonrdel met 4 kleine busjes en dat ding beweegt niks ,ik ben van plan ook zo eentje te halen. ps we hebben jullie dus WEL degelijk gemist hoor in Brugge :-(((

Gepost door: katrien r | 08-05-07

drinken wellicht toch niet zo'n fijne drinkoplossing gekocht?
ik heb een bidonhouder die ik schuin op me rug heb hangen en al moet ik die nog in de praktijk testen (gister gekocht) maar hij voelt zeer goed te zitten, past zich fijn aan aan de vormen van je lichaam...

Gepost door: chris | 09-05-07

Ik heb zo'n drinkbeugel van runners , en dat gaat goed hoor. Maar daar staan maten in hé !Ik wist dat niet en had een te grote gekocht, maar ik kon hem nog ruilen! In de dechatlon verkopen ze der ook gooie , ik geloof voor 8 euro .
Is een plspijp geen optie voor ons ;-)
groetjes

Gepost door: jetty | 09-05-07

Ook ik heb (nog steeds) problemen met mijn drinkgordel. Ik maak m strak op de heupen vast en na een aantal metes zit hij rond mijn middel en hupst vrolijk mee! Ik vind het vreselijk om iets op mijn buik te voelen tijdens het lopen, dus dan doe ik m maar weer af. Het zal een kwestie van wennen en proberen zijn, maar ik heb daar het geduld niet voor. Mocht het je ooi lukken om ze op je heupen te laten zitten, meld mij dat dan even.....misschien kan je me dan een tip geven.

Gepost door: Patricia | 10-05-07

De commentaren zijn gesloten.