04-06-07

De Fiertel

Zondag 03/06/2007 - wandeltocht De Fiertel - 32km Ronse

Vorige week heb ik mijn beentjes hun welverdiende rust gegund. Want mijn inspanningen tijdens de 20km door Brussel, die heb ik toch wel de hele week gevoeld aan mijn lichaam: de spiertjes voelden wat stijf, 's avonds was ik telkens bekaf en 's morgens geraakte ik amper mijn bedje uit. Dit weekend heb ik dan opnieuw mijn loopschoenen aangetrokken, ditmaal niet voor een looptrainingen maar om deel te nemen aan de wandeltocht "De Fiertel" in Ronse. Deze tocht is ongeveer 32km lang en loopt langs de mooie heuvels in de Vlaamse Ardennen. Heerlijk genieten van de natuur en de zon! En raad eens wie we tegengekomen zijn, lekker genietend op een terrasje van een aperitief... jawel Frank & Betty Spencer en kids!! Ze waren enkele dagen op vakantie in onze streek en hun huisje lag net op de route van de Fiertel. Ik vrees dat ze zondag dus niet veel van de rust hebben kunnen genieten , want er waren massaal veel wandelaars op tocht! 't Was uiteraard leuk om hen weer even ontmoet te hebben en na een babbeltje zetten Christophe en ik onze tocht verder. Het was al weer enkele jaren geleden dat ik die wandeltocht nog meegedaan had, dus ik was echt wel benieuwd of ik verschil zou merken nu ik toch regelmatig sport. Ja dus, ik heb die 32km heel gemakkelijk kunnen uitwandelen, nergens last van gehad, gewoon puur genieten. Dit was echt een makkie in vergelijking met de 20km door Brussel! Deze week ga ik opnieuw met mijn loopschema aan de slag, op weg naar de halve marathon in Eindhoven...

13:06 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (9) | Tags: 20km door brussel - de fiertel |  Facebook |

Commentaren

Dergneau - Saint Sauveur Jullie wonen daar werkelijk in een schitterende streek : we hebben genoten van de rust, het lekkere weer en de schilderachtige landschappen.
Leuk om jullie voorbij te zien wandelen.
Knap gewandeld, 32 km lijkt voor een marathonloper misschien niet zo veel, maar je moet het toch steeds presteren.
“Il faut le faire …”
Volgend jaar een bisnummer ?

Gepost door: frank spencer | 04-06-07

Conditie Ja he, tijdens zo van die wandelingen merk je echt wel de vooruitgang in je conditie he. Knap gewandeld!

Gepost door: Julie | 04-06-07

fiertel awel, dat lijkt me nog iets, om dit volgend jaar als weblogloop te gebruiken : loop voor wie marathonkoorts heeft, wandeling voor de genieters...

Gepost door: jogginggirl | 04-06-07

zalig gewoon hé... die wandelingen in de natuur ! Wij genieten daar ook van. Alvast véél succes én plezier met de verder voorbereding op Eindhoven, Muriel !
Loop ze nog én groetjes,

Gepost door: Steven | 05-06-07

fijn hé zo'n wandeling! mooi hoor! succes met je schema voor de halve marathon!

Gepost door: Jess | 05-06-07

puur genieten .... zalig zo te horen , komen jullie naar Brugge 8 juli ?? wij zijn van de partij ;-)

Gepost door: katrien r | 06-06-07

Flinke wandeling toch die 32 km. Succes alvast met de voorbereidingen voor Eindhoven.

Gepost door: Yves | 08-06-07

goed bezig Je gaat er nogal vandoor. Heb even de blogs niet meer gelezen en nu zie ik dat je al op weg bent naar Eindhoven. Nog proficiat voor Brussel en zo'n lange wandeling is eens een mooie afwisseling. Nog veel succes met het lopen!

Gepost door: Smurfineke | 09-06-07

laat... met héél veel vertraging wil ik je toch nog een superdikke proficiat wensen met je knalprestatie op de 20 Km van Brussel! Echt super gedaan! En een week later dan nog eens 32 km gaan wandelen, jij bent echt niet te stoppen hé!

Gepost door: Ruthje | 14-06-07

De commentaren zijn gesloten.