18-06-07

Rust...

Donderdag 14/06/2007 - Dergneau - herstelloopje - 4,96 km - 0:30:27 - AvgH158
Rusten, rusten en nog eens rusten. Dat is wat ik de voorbije weken gedaan heb, met uitzondering dan van vorige donderdag. Toen heb ik voor het eerst sinds de 20km door Brussel mijn loopschoenen weer aangetrokken. Mijn lichaam was totaal uitgeput, ik viel nog net niet al staande in slaap, zo moe was ik. Niet alleen door het vele lopen, maar ook door de verbouwingswerken waar we mee bezig zijn. We zijn constant druk in de weer met werken (en dan alles opkuisen achteraf), met gebel naar aannemers en vooral ik, met veel gepieker over het inplannen en organiseren en 'oei dat zal toch wel lukken zekers...'. Enfin, hopelijk wordt het de komende weken iets rustiger. De moeilijke werken die we zelf moesten doen zijn nu (momenteel toch) achter de rug. De komende weken zullen we wat moeten kamperen in afwachting van onze nieuwe keuken, maar we hebben het er voor over! Ik hoop deze week toch nog 1 of 2 keer te kunnen gaan lopen, kwestie van de spanningen er wat af te krijgen en zondag toch mee te kunnen met Mario. Vrijdag en zaterdag staan alvast enkele uurtjes bakken op het programma en ik hoop toch wat muffins klaar te krijgen om te verkopen voor Make a Wish zondag in Zulte.

20:18 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Bezige bijtjes ... verbouwingen niet om te lachen !! wij hebben zo 2 jaat geleden eens een nacht onder de sterrehemel moeten slapen (wel zomers) maar eens alles gedaan is vergeet je al die last hoor , tot zondag dan kunnen jullie eens ontspannen ;-)

Gepost door: katrien r | 18-06-07

Verbouwingen... ... lekker druk dus. Hou het resultaat maar voor ogen, daar doe je het voor he! We zullen ons zondag wel amuseren! En jummie... muffins... misschien koop ik je hele voorraad wel op :-)

Gepost door: Julie | 19-06-07

Wat een drukke tijd heb je gehad en verstandig om even rust op de plaats te nemen.Overigens een beetje relax lopen kan ook geen kwaad hoor.En sucses met de muffins.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 20-06-07

kamperen vorig jaar hebben we ook serieus verbouwd, ganse beneden, vloer, verwarming, elktriek, keuken badkamer... enfin we hadden nog de slaagkamers en een wc en een kelder over... Achteraf supercontent natuurlijk. En nu vragen de kinderen : wanneer gaan we nog eens op ons kamer wonen/eten ? blijkbaar vonden die dat supergezellig...

Gepost door: jogginggirl | 22-06-07

Keuken Hey Muriel,
Nu heb ik ook jouw blogje gevonden!
Amai na zondag ga ik nog veel blogjes moeten lezen geloof ik. Het jouwe wordt er zeker 1 van.
Knap zeg, zo druk, bijna geen keuken en toch in Zulte staan met die muffins!!! Echt super!

Groetjes

Gepost door: Tinne | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.