26-06-07

Loopfeest in Zulte

Zondagvoormiddag ben ik nog vlug even naar het fitnesscentrum getrokken terwijl dochterlief aan het turnen was. Goed voor een half uurtje fietsen en een half uurtje op de loopband. Na een vlugge lunch trokken we dan richting Zulte, hopend dat de weergoden ons wat gunstig zouden zijn. We waren netjes op tijd, maar voor ons was het dan ook niet zo ver hé. Eén voor één druppelden de andere bloggers binnen en ’t was leuk om iedereen weer eens te ontmoeten. Met blozende kaakjes heb ik aan Mario opgebiecht dat ik al 3 weken op non-actief stond, maar dat daar zeker (hopelijk) vanaf deze week verandering in zou komen. Na de gebruikelijke groepsfoto trokken we dan richting start van de 3,4km wedstrijd. Julie, Edith, Homer en ikzelf fungeerden als bumper en GPS voor de achterwaarts lopende Mario. We startten strategisch achteraan de kudde, maar konden gaande weg toch enkele andere lopers voorbijsteken. Ik was echt wel verbaasd over het blinde vertrouwen van Mario (die maar enkele keren over zijn schouder piepte) en over de snelheid waarmee hij liep. De dorpelingen van Zulte zullen we voor volgend jaar eerst een cursus “Hoe ben ik een enthousiast publiek en kan ik de lopers aanmoedigen” laten volgen, want op een blatend schaap na was er maar weinig respons te merken. In de laatste bocht voor de finish kregen we dan het gezelschap van alle bloggers om samen met Mario als een rode meute te finishen. He did it! Terwijl de anderen hun 10km-wedstrijd begonnen, kon ik me even gaan opfrissen om dan samen met Phoebe de finish te bekijken. Onze papa heeft da weer goe gedaan: 41’26’’ een nieuw PR’ke! Ook de andere bloggers zetten hun beste beentje voor, zo finishte Betty Spencer als derde vrouw op de 3,4 km en Tinneke als derde vrouw bij de 10km. Proficiat aan iedereen!!! Nadien trok iedereen richting bar, waar we de lekkere cakes en muffins voor Make a Wish verkochten. En we hebben toch een aardig bedrag kunnen inzamelen! Dit was het bakken op zaterdag zeker waard!! ’t Was leuk en fijn om daar in Zulte gewezen te zijn (met dank aan Harmsie voor de goeie organisatie!).

20:56 Gepost door Muriel | Permalink | Commentaren (6) | Tags: zulte |  Facebook |

Commentaren

Leuk! 't Was superleuk om samen met jou en de anderen Mario te begeleiden en ik krijg nog altijd 't water in de mond als ik aan jouw muffins met chocoladestukjes denk! Bedankt!

Gepost door: Julie | 26-06-07

Muffins Nogmaals bedankt voor de lekkere muffins .. ik heb er ook van genoten. Ik zou dat ook wel eens willen proberen .. hint .. hint ...

Gepost door: Edith | 26-06-07

muffin wanneer is de volgende weblogeetloop ????

Gepost door: jogginggirl | 29-06-07

10miles brugge Loop je niet mee met ons (op tgemakske )in Brugge ?

Gepost door: katrien r | 29-06-07

Leuk evenement jammer dat we er in Zulte niet konden bijzijn. een volgende keer dan maar.

Gepost door: Geert | 30-06-07

Oef er zijn er dan toch nog die eens op non-actief staan. Zolang we maar weer optijd terug beginnen hé! Dat was daar een leuke show in Zulte. Nog veel loopplezier.

Gepost door: Smurfineke | 16-07-07

De commentaren zijn gesloten.