12-08-07

Vakantie...

Maandag 06/08/2007: Dergneau 4,5km loslopen - 0:30:43
Zondag 12/08/2007: Dergneau 10km duurloop - 1:07:28 - AvgH165 - AvgSpeed 9km/u

CoolTja de vakantie is nu volledig achter de rug en we hebben er zelfs al een eerste werkweek opzitten. Maar het verlof heeft zeker deugd gedaan en vooral het weekje in Turkije was fantastisch. Een weekje zon (heel veel zon en keiheet), zwemmen, lekker niksken, aperitiefkes, lekker eten en vooral veel quality time met het gezin!
Afbeelding 080Afbeelding 063Afbeelding 246

 

 Net wat ik nodig heb op mijn batterijen weer op te laden en mijn piekermolen in mijn hoofd leeg te maken. Gevolg: energiepeil staat weer op +100% en ik kan weer alles aan... ook een halve marathon in Eindhoven?? Mja ik zie het weer helemaal zitten, ik wil het nog niet te luid van de daken roepen, maar ik denk dat de kans groot is dat ik er toch voor ga gaan. Ik wil nog enkele weken afwachten, het schema van Mario wat uittesten, mijn lichaam rustig voorbereiden, maar tegen 10 september wil ik de knoop doorhakken...
HuilenGisteren vertrok Phoebe dan voor een weekje turnstage naar Londen. Stil, wat is het hier stil in huis... Maar er zijn ook voordelen aan verbonden. Zo konden we gisterenavond gezellig met enkele vrienden gaan eten en konden Christophe en ik vandaag samen gaan lopen. 10km hebben we al pratend afgelegd langs de heerlijke rustige wegen in onze mooie streek. Ik heb het eventjes lastig gehad, zo rond 7km waar ik een stekende pijn kreeg in mijn scheenbeen telkens ik mijn linkervoet neerplofte, maar ik heb doorgebeten en de eindstreep gehaald. Ik zal er straks maar wat ijs opleggen, want ik voel de pijnsteken nog steeds als ik stap. Maar het loopje, daar heb ik toch van genoten, want zo met z'n tweetjes is toch altijd leuker dan alleen... en Phoebe die zien we binnen 6 (lange) dagen terug...

16:20 Gepost door Muriel in Lopen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

leuk dat jullie zo'n toffe vakantie hadden. En super dat je Eindhoven toch nog een kans wil geven! Nu wel een beetje opletten met die schenen hé.

Gepost door: Ruthje | 12-08-07

geniet Geniet maar eens lekker van jullie weekje met jullie beidjes, 't weerzien met Phoebe is niet meer zo veraf! Tuurlijk ga je er staan in Eindhoven, of wat dacht je?

Gepost door: Julie | 12-08-07

kinderloos Hoi, kom je dan donderdag ook mee met Christophe naar de piste ? Geef misschien vooraf een seintje, dan loop ik er speciaal ook.

Gepost door: jogginggirl | 12-08-07

Ier si ... ons Muriellke is terug ,vol energie zo te zien en mooi bruin kleurtje en in top form , geef maar gas :-)

Gepost door: katrien r | 13-08-07

Welkom terug en heerlijk die relax vakantioe's..En het ziet er goed uit daar.
En de halve gaat zeker ukken.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 13-08-07

Zalige uitvinding die jeugd/sport kampen!!

Gepost door: Homer | 13-08-07

Loopstage een loopstage met zijn tweeën: ook niet slecht :-)Geniet er maar van, die week zal voorbij vliegen. En ik zou zeggen: Eindhoven? Ga ervoor!

Gepost door: Anke | 13-08-07

Turnstage Toch leuk voor Phoebe, en bij de thuiskomst is het nog leuker .. vooral voor de mama .. Ik ken dat gevoel.

Gepost door: Edith | 13-08-07

Tof Leuke vakantie gehad en weer tiptop. Eindhoven zal vast wel weer op je verlanglijstje komen. Toch oppassen met die steekjes.
Het is altijd een stuk stiller in huis als de kids op een of ander kamp zijn hé. Je hebt gelijk dat je er zelf ook van geniet want je dochtertje zal het vast reuze hebben.

Gepost door: Smurfineke | 15-08-07

De commentaren zijn gesloten.