29-08-07

Finse piste

Maandag 27/08/2007 Finse piste Oudenaarde: loslopen - 5,6km - 0:37:54
Vermits onze lieve dochter een nachtje met haar nichtjes bij oma & opa bleef logeren, konden Christophe en ik maandag een duoloopje doen. Aangezien ik nog niets wou forceren, besloten we de Finse piste in Oudenaarde eens onveilig te maken. Christophe had eerst een herstelloopje van 8km gedaan en beloofde plechtig mijn tempo te zullen volgen. Het was zalig, zo met z'n tweetjes wat kwebbelen over koetjes en kalfjes, over luchtballonnen die in brand vliegen, over Eindhoven... Ik weet niet hoe het komt maar als ik samen met Christophe loop, loop ik toch telkens iets vlugger. Ik had bewust geen hartslagmeter omgedaan,  maar had wel m'n footfod aan. Toen ik het tempo en het aantal gelopen metertjes met de cijfers vergeleek die op Christophe z'n Polar stonden, bleek dat die van mij absoluut niet juist gekalibreerd is en veel te weinig meters telt in vergelijking met de werkelijke afstand. Geen wonder dat ik mijn tempo van het schema niet haal! Ik loop dus blijkbaar sneller dan ik dacht (yes!). Enfin waar het uiteindelijk om ging was om m'n knietje nog eens te testen en dat ging (toen) fantastisch goed. Geen enkel pijntje, enkel in de laatste honderd meters, toen ik het tempo probeerde op te drijven, kreeg ik een lichte pijnsteek. Ik was, ja was, dus maandagavond super happy dat het zo goed gegaan was. Tot ik dinsdagochtend opstond met een pijnlijke knie!!!! Zelfs vorige nacht ben ik wakker geworden van pijn aan de binnenkant van de knie, ik denk aan mijn meniscus. Ik weet echt niet meer wat te doen. Ik kan toch niet blijven Voltarenpillekes slikken. Misschien ga ik beter eens langs bij een sportarts... Ik ga nog even afwachten tot dit weekend, misschien gaat het toch vanzelf over?Obepaald

21:05 Gepost door Muriel in Lopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

twee opties: ofwel afwachten ofwel toch al eens doktersadvies inwinnen. Als je echt schrik hebt dat het je meniscus is, zou ik toch naar de dokter gaan als ik jou was. Hopelijk kan hij je dan gewoon direct geruststellen...Véél beterschap!

Gepost door: Ruthje | 29-08-07

's nachts .. Als je tijdens je slaap wakker wordt van de pijn, zou ik toch maar een dokter raadplegen .. Dat was ook het advies dat mijn schoonmoeder eerder deze week kreeg .. zij is een hevige tennister en heeft blijkbaar een "voetballersknie" .. (ook iets met de meniscus)

Gepost door: Edith | 30-08-07

De commentaren zijn gesloten.