28-09-07

Douche

Aangezien ik woensdag een dagje verlof had, heb ik de voormiddag gebruikt om mijn duurloopje van 10km te lopen. Het was nogal fris om 9u en dus vertrok ik in lange broek en jasje erop uit voor 2 rondjes van ongeveer 5km. Het was heerlijk rustig buiten en de zon scheen volop, al zag ik in de verte al een paar regenwolken opduiken. Na 5 km en een korte maar hoognodige (!!) pitstop thuis, vertrok ik voor mijn 2e toertje, deze keer zonder regenjas want ik had het veel te warm. Heel stom achteraf gezien, want al na 1,5km kreeg ik een regendouche! Mijn poging om mijn hartslag onder de 150 te houden heb ik dan maar vlug laten varen zodat ik iets sneller de laatste kilometers afgelegd heb. Je kon me gewoon uitwringen toen ik thuis kwam, dus de warme douche was dan ook meer dan welkom! In de namiddag nam Phoebe deel aan de scholencross, een veldloop tussen de kinderen uit de verschillende scholen van de stad Ronse. Ondanks het regenweer waren toch heel veel kinderen komen opduiken. Zij vonden het blijkbaar niet zo erg al die regen, enkel de ouders die bibberend van de kou langs het parcours stonden, met hun schoenen in de modder vonden het iets minder plezant. Maar de wedstrijdjes waren wel leuk en Phoebe heeft het schitterend gedaan. Ze moesten in totaal 600m afleggen op een modderig parcours en in 2 rondjes. Ze was mooi vertrokken en na rondje 1 liep ze mij met een grijns voorbij in 7e positie. Ze had duidelijk nog wat energie over en begon toen aan haar sprintje. Eén voor één stak ze iedereen voorbij, op eentje na. Ze probeerde nog een laatste spurtje maar het andere meisje was duidelijk sterker. Phoebe was superblij met haar 2e plaats en ging dan ook met een grote smile op het podium staan! En ikke ook fier natuurlijk! Dit weekend staan 2 zware trainingen op het programma: op zaterdag een training lange versnellingen van 14km en zondag de lange duurloop van 17km!

20070926 scholencross ronse-1 verkleind     20070926 scholencross ronse-2 verkleind20070926 scholencross ronse-4 verkleind

12:05 Gepost door Muriel in Lopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mooi zo, Het is niet enkel de mama en de papa die talent hebben , maar ook nog de dochter . Ne'n dikke profficiat aan phoebe.
En dat heb ik nu ook altijd voor se . vertrek zonder jas , en het regent en als je hem aan hebt zweet ge u er nat in .Maar nat ben ik altijd -)!!!

Gepost door: mario, | 28-09-07

Schitterende resultaat van Phoebe!! Had je anders verwacht?

Gepost door: Homer | 29-09-07

De commentaren zijn gesloten.