30-09-07

18km

Zaterdag 29/09/2007 - Dergneau lange versnellingen: 13,3km - 1:37:59 - AvgH155 - AvgSpeed 7:22
Zondag 30/09/2007 Dergneau duurloop: 18km - 2:12:26 - AvgH151 - AvgSpeed 7:16
Dit weekend stond volledig in het teken van onze voorbereiding voor Eindhoven: veel lopen dus en geen feestjes of bezoeken ingepland. Ik moet zeggen, ik heb enorm genoten van mijn weekendje: lekker gelopen en het was ook leuk om nog eens een volledige dag thuis te kunnenzijn. Gisteren heb ik ondanks de druilerige regen toch volop genoten van mijn loopje. Er was heel veel zuurstof in de lucht en het lopen ging me gemakkelijker af dan als het 20°C is. Ik was 's morgens naar de sportwinkel gegaan om mij een regenpetje aan te schaffen en gelukkig maar want in de namiddag kon ik het gelijk al aan doen. Christophe liep deze ochtend vlot zijn 32er, maar hij zag er wel moe uit toen hij thuis kwam. Hij zal het de komende 2 weken toch ietjes rustiger aan moeten doen, wil hij niet uitgeput aan de start in Eindhoven staan. Vandaag stond mijn lange duurloop van 17km op het programma ter voorbereiding van de halve marathon in Eindhoven. Ik had deze middag wat koolhydraatjes opgeladen door een bordje pasta te eten, dus tegen 16u stond ik vol energie te trappelen om te vertrekken. Het weer was super!! Niet te warm, nauwelijks wind en vooral droog. Ik probeerde niet te snel te lopen en me vooral op mijn hartslag te concentreren (max. tot 150), wat ook vlot lukte. Enkel bij de heuvels ging mijn hartslag boven de 150, maar een vlak parcours kan je in onze streek hier niet vinden. Ik ben er helemaal klaar voor, als ik me op 14/10 zal voelen zoals vandaag dan haal ik de finish vast en zeker!

21:03 Gepost door Muriel in Lopen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Bekend gevoel Toch leuk hé zo gaan lopen met al die zuurstof
Starten is steeds moeilijk bij dat druileweer, maar het genot is achteraf dubbel zo groot

Gepost door: Byrntie | 30-09-07

Tuurlijk ga je het halen, maak je geen zorgen en je hebt genoeg getraind...
En regen is niet altijd leuk, maar beter dan een warme zon!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 30-09-07

Je had toch geen twijfels zeker ????? FOEI ! alé dat gaat zeker lukken , ik heb je ooit (5maand terug) in Brussel zien aankomen met een glimlach van je welste dus denk dat hij nu nog wat breeder zal zijn !!!zeker weten

Gepost door: katrien | 01-10-07

Het klinkt me bekend in de oren. Het weekendpatroon zag er bij ons ongeveer hetzelfde uit. Blij te zien dat het goed gaat.

Gepost door: Smurfineke | 01-10-07

Zeker en vast! Knappe training Muriel, je bent helemaal klaar voor Eindhoven. Hopelijk kan je dat regenpetje daar wel thuislaten!

Gepost door: Julie | 02-10-07

Te lang geleden... dat ik hier nog eens vanalles kwam lezen.... maar ik ben weer bijgelezen en het ziet er allemaal heel goed uit he!!!
Houden zo Muriel!

Gepost door: Tinne | 03-10-07

Prachtig zeg!! Twee uur en een kwartier gelopen. Zo lang heb ik het nog nooit vol gehouden. Na twee uur is mijn bobijntje meestal af.
Die halve marathon wordt een makkie voor jou.
Tot in Eindhoven

Gepost door: Hansy | 05-10-07

Die finish in Eindhoven mag geen probleem meer zijn!!

Gepost door: Homer | 05-10-07

Nu ik plots toch mee ga naar Eindhoven, kan ik je live veel succes wensen, maar 'k doe het nu al, dan heb je er nu ook al iets aan ! VEEEEEEEL SUCCES !

Gepost door: jogginggirl | 06-10-07

Of jij het gaat halen ? Wat een domme vraag !-) natuurlijk ga jij het halen . tot zondag .

Gepost door: mario | 07-10-07

De commentaren zijn gesloten.