14-11-07

Donker

Donkere dagen, dat is nu iets waar ik niet goed tegen kan. Mijn energiepeil zakt dan direct onder het vriespunt. 's Avonds na het werk thuiskomen en het gevoel hebben dat het al 23u is, terwijl de klok pas 19u aanduidt, ik heb altijd aanpassingsproblemen als de herfst zijn intrede doet. Ik wil dan het liefst een lekker warm bad nemen en met een grote kop warme choco voor de tv hangen. Lopen in het donker 's avonds, langs die rustige maar vooral onverlichte wegjes bij ons, zie ik niet zitten. Ik ga constant ongerust zijn en voortdurend op mijn hoede zijn, weinig loopfun dus en zeker geen goede referentie voor mijn hartslag. Ik ben dan al enkele dagen op zoek gegaan naar een alternatief, want ik wil en ZAL deze winter mijn conditie verder onderhouden! Dit weekend ga ik langs bij een fitnessclub bij ons in de buurt, waar ze een heel gamma aan cardiotoestellen hebben. En als dit meevalt, dan zal ik daar een paar keer week gaan vertoeven om daar in alle veiligheid mijn kilometerkes te lopen of fietsen. En als het weer in het weekend meevalt, dan zal ik met veel plezier overdag in de vrije natuur mijn looptraining afleggen.

12:20 Gepost door Muriel in Lopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

goed alternatief! goed idee Muriel. Zo'n fitness is een goed alternatief. Tijdens m'n blessure ben ik blijven trainen op de cardiotoestellen, en je ziet, in Eindhoven en Dublin ging het ook. Veel plezier in de fitness!

Gepost door: Julie | 14-11-07

Donker Tja alleen in het donker is nu niet echt leuk precies, maar ik heb me in de loop club ingeschreven en we lopen nu in groep savonds best leuk hoor , maar jou oplossing is zeker niet slecht !!grtjes

Gepost door: Katrien | 16-11-07

De commentaren zijn gesloten.