01-12-07

Zonnige herfstdag

Zaterdag 01/12/2007 4km - 0:26:14 - AvgH 164
Wat een prachtige herfstdag om te gaan lopen vandaag! Beetje wind, mooie zon, overal kleurrijke bladeren en dan de stress die je zo voelt verminderen bij iedere looppas die je zet. Heerlijk is dat! Vandaag heb ik eindelijk nog eens de tijd gevonden (gemaakt!) om mijn loopschoenen aan te trekken. Even de deur achter mij dicht trekken, weg van alle stress en al het huishoudelijk werk dat nog op me ligt te wachten en even tijd maken voor mezelf, om terug wat energie op te doen en de piekermolen in mijn hoofd leeg te maken. Ik ben van plan om op 23 december deel te nemen aan de kerstcorrida in Deerlijk. Vorig jaar was dit mijn eerste wedstrijd van 5km en hoe kan ik mijn loopverjaardag beter vieren dan opnieuw hieraan deelnemen en mijn PR verbeteren. Ik hoop dat Christophe tegen die tijd opnieuw fit en vooral pijnloos kan lopen zodat hij mij kan hazen naar een tijd van 26min. Vandaag een rustig loopje met hier en daar wat korte versnellingen gedaan en het ging heel vlot. Mijn hartslag ligt wel wat te hoog, maar dat zal wel komen door de lange rustperiode die ik ingelast had. Maar ik ben nu voldoende uitgerust om er opnieuw in te vliegen! 

18:23 Gepost door Muriel in Lopen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hetzelfde Wat kan lopen toch deugd doen .. voor jou ook een stressloopje .. Het is overal hetzelfde.

Gepost door: Edith | 01-12-07

Lekker om zo los te komen van alles en een goed idee om op je verjaardag een wedstrijd tegaan lopen, komt helemaal goed.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 01-12-07

Nog een stress "konijn" Een virus bij de "runninglady's" MAAR we gaan er niet aan toegeven hé ... en de corrida dat gaat dik inorde zijn ,zeker weten !!
ps veel beterschap nog voor je ventje hoor

Gepost door: Katrien | 02-12-07

De commentaren zijn gesloten.