11-12-07

Druk

Wat een drukte de laatste tijd bij ons thuis! Familiefeestjes, geschenkenzoektochten, het gewone huishouden en de verbouwingswerken aan ons huisje slorpen gewoon al mijn vrije tijd op. Christophe is in de weer met het leggen van een plankenvloer op de verdieping, terwijl ik telkens de getroffen kamer leegmaak om alles in een andere kamer te proppen om dan nadien terug de kamer op te vullen. En ja, waarom zou ik van deze gelegenheid niet profiteren om de grote "kuis" te houden en zo wat meer orde in onze wanorde te brengen. Enige (grote) nadeel: er kruipt daar ontzettend veel tijd in!! In het weekend neem ik mij iedere ochtend opnieuw voor: vandaag GA ik ZEKER lopen. Maar voor ik het weet is het alweer donker buiten en is de dag dus als een TGV aan me voorbij gesneld. Tja, dan heb ik ten minste ook weer een goed voornemen om op mijn lijstje voor 2008 te plaatsen: LOPEN!! Ik weet nog niet of ik aan de Kerstcorrida zal deelnemen. Een PR zal er niet in zitten, maar misschien loop ik gewoon mee voor de fun.

12:28 Gepost door Muriel in Lopen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

gewoon gaan lopen, Muriel, en je zult vaststellen dat je het minder druk hebt dan je dacht. ik ben ook op weg van 0 naar 42, maar ze komen zeer snel dichterbij, 20 april 2008. ik heb nog niet meer dan 21 km aan een stuk gelopen ! maar het lukt me zeker, al moet ik de laatste kilometers op mijn knieën verder kruipen.
succes !

Gepost door: MARC DEVLOO | 11-12-07

De vloer doen is zeker veel werk en het verplaatsen is een soort fitness maar dan net even anders!.
En toch leuk om een kerstloopje mee te pakken, sucses.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 13-12-07

ai ai wat een drukte, dat staat ons precies ook te wachten met de komende verhuis. Hopelijk vind je af en toe toch ene gaatje om te lopen!

Gepost door: Julie | 13-12-07

Veel werk... dat is duidelijk!
Even doorbijten, jullie gaan o zo blij zijn als alles weer netjes in orde is!
Lopen komt vast snel weer terug.

Gepost door: Tinne | 19-12-07

hey even doorbijten, en het lopen vooral niet opgeven! :) fijne feestdagen allesinds! :) btw net je blogje ontdekt, kzet je alvast bij mijn links :) tot de volgende :)

Gepost door: kimson | 24-12-07

De commentaren zijn gesloten.