12-01-08

Bommels

Zaterdag 12/01/2008 Dergneau: 6,11km -  0:41:54 - AvgH 164 -  AvgSpeed 06:51
Vandaag heb ik genoten van een rustig loopje van 6km. Er stond een klein windje maar de zon scheen toch oh zo heerlijk op mijn petje, waardoor ik na 10 minuten al besefte dat ik me veel te warm ingeduffeld had. Ik had me eerst voorgenomen om niet boven hartslag 150 te gaan, maar dat bleek al gauw onmogelijk, wilde ik niet al wandelen moeten verder gaan. Ach, dan maar gewoon lekker lopen, zonder op de hartslag te letten. Genieten van mijn hobby, eventjes een fijn moment voor mezelf, geen stress en alle kopzorgen er gewoon aflopen, heerlijk! Ik kijk er nu al naar uit dat die donkere dagen verdwijnen, zodat ik ook weer eens een loopje 's avonds na het werk kan doen.
Nu vragen jullie zich wellicht af wat de titel Bommels te maken heeft met lopen. Wel niks eigenlijk. Ik weet niet of jullie de betekenis van Bommels kennen, maar bij ons in Ronse betekent dat eigenlijk gewoon Carnaval en dat was vorig weekend. Door al die bommelfestiviteiten is er van lopen vorig weekend niks in huis gekomen. Op zaterdagavond zijn we natuurlijk naar de stoet gaan kijken en daarna zijn we met ons drietjes lekker Italiaans gaan eten. Het was immers een klein feestje, want Christophe en ik hebben elkaar 18 jaar geleden op de Bommels leren kennen. Een feestje waard toch? En op zondagnamiddag stond dan de "kleine bommelkes" op het programma. Eigenlijk een carnavalfeest in een zaal voor de kinderen, waar ook de prins en prinses verkozen wordt. Dit jaar mocht ook Phoebe meedingen naar de felbegeerde titel, want dit kan enkel in het jaar dat je 10 wordt. Na een spannende afvalrace heeft ze uiteindelijk gewonnen en mogen we haar nu een jaar lang prinsesje noemen!! Ik vrees dus dat het carnavalsweekend volgend jaar dubbel zo druk zal worden, maar we kijken er nu al naar uit!20080106 Verkiezing prinses bommels 2008-1 blog2

20:34 Gepost door Muriel in Lopen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Bommels Proficiat voor Bram en Phoebe. Een jaar lang prinsesje .. leuk !!!! En je hebt duidelijk genoten van je training.

Gepost door: Edith | 12-01-08

profficiat aan prinses Phoebe en prins Bram ! Julie zien er beiden zeer leuk uit . En aan de mama ....het is echt genieten he om nu te mogen lopen , maar ik zal ook blij zijn dat de dagne wat gaan lengen , want nun met die lichtgevende vestjes en lampkes op mijne kop ....ik ben precies een kerstboom :-) maar veiligheid voor alles he!
groetjes van mij maar ook van Miss piggy
http://miss-piggy-2.skynetblogs.be/

Gepost door: mario | 13-01-08

amaai, een prinsesje in huis ! Proficiat en vier het maar naarstig voort ! Nu die paparazzi nog buitenkrijgen...

Gepost door: jogginggirl | 13-01-08

Prinses Phoebe en Prins Bram, ... Klinkt niet slecht ;-)

Gepost door: Homer | 13-01-08

Paard En waar moet de prins zijn paard plaatsen? Hopelijk heb je ruimte genoeg... en blijven lopen is de boodschap

Gepost door: Mike | 16-01-08

dikke proficiat aan jullie prinsjesje Phoebe!!

Gepost door: Ruthje | 17-01-08

Wat een schatje van een prinsesje Proficiat aan het "Bommelkies" paartje ;-)

Gepost door: Katrien | 18-01-08

proficiat! Een hele dikke proficiat, een titel om trots op te zijn! Moet ze nu het helme jaar verkleed blijven?

Gepost door: Julie | 29-01-08

mooie overwinning echt iets om trots op te zijn

Gepost door: Wim Geerts | 02-02-08

De commentaren zijn gesloten.