22-03-08

Rustige duurloop

Zaterdag 22/03/2008 duurloop 14km - 01:58:34 - AvgH 158
traag - schildpadVandaag stond een rustig duurloopke op het programma, met als doel heeeeel rustig lopen en proberen die hartslag onder controle te houden. En dat is goed gelukt vind ik. De laatste 5km had ik een aantal "prachtige" (lees dus hele steile) heuvels in mijn route ingepland, als voorbereiding op de fameuse Tervurenlaan in Brussel. Ik geef toe, het tempo was wel heel traag, maar ik had me voorgenomen om me daar nikske van aan te trekken. Door die stomme footpod van mij die er na 1km al weer de brui aan gaf, kon ik ook mijn tempo niet controleren, dus ik was eigenlijk wel een beetje verplicht om me enkel op mijn hartslag te concentreren. Ik ga dinsdag toch eens langs de sportwinkel om mijn footpod te laten repareren, want eens je zo'n hebbeding gewoon bent, kan je niet meer zonder hé. Het weer zat me ook terug mee vandaag: beetje zon, weinig wind en vooral geen regen tegen gekomen.
Straks nog naar een paasfeest bij de ouders van Christophe en morgen naar een jubileumfeestje van mijn meter. Veel eten en drinken, maar geen lopen dus. Misschien vind ik maandag nog een gaatje om een paar versnellingske te lopen en vooral om de calorieën van de voorbije dagen er weer af te krijgen!

16:50 Gepost door Muriel in Lopen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

mooie vernieuwing van je blog, 'k was al even niet meer komen piepen...
Fijn dat alle goed gaat en succes voor BXL hé !

Gepost door: jogginggirl | 22-03-08

traag.... ....maar ook goed hoor. 't is een gave zelfs omdat zo'n lange duur vol te houden. Eigenlijk de ideale training om conditie op te bouwen. Lagere hartslag zones zijn dan ook weer veel gezonder.

Gepost door: Geert | 23-03-08

Lekker wezen trainen en vervelend die footpad.
En lekker feesten en fijne pasen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 23-03-08

Je bent nog altijd precies goed bezig . Ik wens je gezinnetje een zalig pasen en doe je ventje nogmaals de groeten want het is stilletjes op zijn blog . Nog altijd gekwetst ? het lopen opgegeven ? of andere blog begonnen ? Misschien stomme vragen , maar het zoeken naar...wordt allemaal teveel !

Gepost door: de coach | 23-03-08

Hallo Muriel,
Je bent goet bezig lees ik.
Zelf zou ik ook graag eens een marathon lopen,maar een goed trainings schema ontbreekt me. kun jij me daaraan helpen. groetjes Stef

Gepost door: STEF | 24-03-08

Mooi Goed bezig met trainen zie ik zo. Dat gaat wat geven daar in Brussel. En ik begrijp je heel erg goed. Als ik m'n Garmin ben vergeten opladen en moet zonder lopen... ik loop er de muren van op! Hopelijk kunnen ze iets aan je footpod doen!

Gepost door: Julie | 24-03-08

Sjiek zeg !!! wat een mooie vernieuwing ! Lente kriebelkes ?? goed in de de running ook zie ik ,leuk hoor doe zo verder en grtjes aan je schatjes

Gepost door: Katrien | 28-03-08

De commentaren zijn gesloten.